Om våra hundar

Konvaljens Umbriel ” Klara ”

image (7)

född 20060205
Ögonlyst UA
MH med gott resultat
Utställd med flertalet CK.

Vår Klara är en stark personlighet som är mycket tydlig med att det är hon som bestämmer i hundflocken. Hon är mycket förtjust i alla människor och hennes stora passion i livet är mat. Som god tvåa kommer kel och gos. En härlig tik med attityd. Kallas ofta för ”självKlara”.

 

Jycklarens Vincent.

image (6)

Född 20110325
Ögonlyst UA
BPH med gott resultat.
Utställd med omdöme Exellent.

Vincent är en glad och nyfiken pembrokehane som är med på alla roliga upptåg. Är aktiv och gillar att lära sig saker. Fungerar fint ihop med andra hundar samt katter och är social och lyhörd mot sina ledare, både hundar och människor.

Vincent har ett skadat öra som inte har kunnat resa sig. Skadan uppkom vid valpningen då Vincent föddes fram via förlossninghjälp av veterinär. Öronbasen blev slitsad och örat sitter bara fast till hälften. Vi är glada att örat har vuxit som det ska och att Vincent inte har några alls problem med detta. Veterinärintyg på skadan finns såklart.

Vincent bor sedan sommaren 2016 hos sin alldeles egna familj i Borås. Trivs som den kung han är!

 

Jycklarens Viola

image (5)

Född 20110325
Ögonlyst UA
BPH med gott resultat
Utställd med omdöme Excellent samt CK

Viola är vår lilla princessa. Hon är en vänlig och mycket tillgiven corgi. Glad och framåt vid aktivitet och älskar att ligga på husses arm när tillfälle bjuds. Som de andra hundarna i flocken gillar hon att vara ute på olika aktiviteter och om husse och matte glömmer att ta med henne ut i trädgården kan man ju klämma sig ut genom kattluckan…som den vallhund hon är vill hon ju vara med flocken

image (3)

 

 

Try to Steal a Fiery Kiss

axel vacker 1

Axel, vår gentleman

Import från Italien, född 20160525.

Ögonlyst ua, Svensk Utställningschampion

axel 5

Axel, en underbar och snäll hane med mycket utstrålning!

 

DSC_7338

Sävsholm´s Aprilia. Prillan.

Född 20180225, dotter till Axel. En liten pillimarisk och glad tjej som är med på alla upptåg. En av totalt nio valpar i sin kull. Vår framtida avelstik.