BPH 3/7 i Torslanda

Så var det då dags. Beteende och Personlighetsbeskrivning Hund för Jycklarens Danskull

Spännande värre! Vi samlades strax utanför Göteborg och gick banan med Ann-Cathrine Edoff som beskrivare. Hon och testledaren Angelica samt figuranten Åse guidade oss och hundarna genom banan. Alla som deltog var jätteduktiga! Det visade sig att alla hundarna i denna kull tycker att det är trevligt med människor, några av dem gillar starkt att leka, andra lite mindre. De hade en genomgående positiv attityd genom beskrivningen, blev såklart överraskade av dockan som flög upp samt skramlet. De tyckte att det var skönt när matte eller husse kunde vara med och kolla det som var lite otäckt, och sedan var det läskiga glömt! :) Så ska det vara! :) Några gillade inte riktigt när det small i slutet av banan, men att gå på konstigt underlag var ingen konst för någon av dem!

Tack till alla som deltog denna dag och Tack till Lena som fixade käk :) Om man vill läsa mer ingående hur alla hundarna reagerade på de olika momenten i beskrivningen kan man söka information på Avelsdata i SKK. Kan starkt rekommenderas!

 

BPH 2016 009

Efter att beskrivningen var gjord fick Stefan och jag väldigt fina rosetter från er valpköpare. Då blir man stolt!

BPH 2016 072

Efteråt minglade vi och hundarna. Så kul att alla kunde komma och vara med.

Tror nog att hundarna också uppskattade att träffa sina syskon!

BPH 2016 133

Den enda missen denna dag var inställningen på kameran som gjorde att alla inte kom med helt…. jaja, teknik är inte alltid så enkelt! 😉