Härlig vår på Jycklarens!

Ja, nu händer det lite på hundfronten. :)

Första helgen i maj var vi på SWCKs aktivitetshelg i Falköping.

Ett flertal valpköpare mötte upp med sina Jycklarehundar, och vi umgicks och hade det bra!

Lördagen innehöll tävlingen ” Södra Sveriges Snabbaste Corgi” och den vanns i en eminent stil av Snurre , Jycklarens Twist    GRATTIS!!

mösseberg och kågeröd 231

Som stark tvåa kom Vincent, Jycklarens Vincent och som mycket god trea hade vi Alfred, Jycklarens Swing.  GRATTIS!

mösseberg och kågeröd 280

Tack till alla som var med. :)

mösseberg och kågeröd 343

 

På söndagen bar det av till Utställning i Lidköping.  Där hade vi en alldeles fantastisk dag. Jycklarens Viola blev då kennelns första egenuppfödda Utställningschampion och hennes avkomma Jycklarens Twist tog sitt första certifikat och Cacib. Viola blev BIR och Snurre BIM  På en mycket hedrande andraplats i bästa tikklass kom Jycklarens Salsa, Kira. Hon fick exellent med CK.  Starkt jobbat allihop! GRATTIS!!

 

Ja, sen började ju Viola att löpa och då åkte vi till härliga Skåne för att para henne. Tycke uppstod mellan Viola och Zodias Leo och nu får vi bara vänta och se om hon är dräktig. Känns mycket spännande!!

mösseberg och kågeröd 515

Visst är dom fina ihop! :)

Vi ser också väldigt mycket fram emot söndagen 3/7. Då kommer alla sex valpar efter Viola och Kite att gå BPH. Då får vi utvärdera vad det har blivit för resultat rent mentalt efter denna kombination. Spännande!! :)

 

Ha nu en fin sommar!  ( och håll tummarna för att Viola är dräktig ) :)